3 LANGKAH MUDAH DAPATKAN KULIT GLOWING UNTUK ORANG MALAS ! | Faz Zahrin

" Saya nak hilangkan jerawat dengan cepat tapi tak rajin nak guna 10 langkah 'korean skincare' tuh, ada cara mudah tak erk?"

Jawapannya ....of course la ADA!

Tak payah pening-pening kepala, faz kongsikan hanya guna 3 langkah ni sahaja boleh atasi masalah jerawat awak tuh 😘.

Tapi awak janji konsisten dengan 3 langkah ni dan amalkan setiap hari. Awak akan dapat hasilnya dengan cepat dan terus dapat kulit yang lebih sihat dan glowing.Haa macam Puan Azliza Sahin nampak wajah muda macam kulit remaja dah gambar selepas 3 bulan konsisten guna Youth skincare ,hilang segala jerawat degil tuh. Licin, glowing terus tau🥰

Apa rahsia puan Azlina ni, haaa meh faz kongsi beliau guna 3 produk ni sahaja tau .

Langkah Pertama: YOuth Cleanser Luminious gel oil cleanser

Membersihkan dengan pencuci muka yang berfungsi melembabkan kulit. Dengan semua kotoran di persekitaran yang melekat pada kulit wajah setiap hari, rutin membersihkan kulit muka kita setiap pagi dan malam, adalah suatu keharusan.

Pilih pembersih penghidrasi yang lembut, seperti Youth Luminous Gel Oil Cleanser. Ianya tekstur yang lembut pada wajah mampu menghilangkan solekan dan kekotoran yang jauh hingga ke dalam liang pori terus menjadikan kulit halus licin!

Langkah kedua: Youth Skin perfecting Toner

Toner adalah kunci untuk menyelesaikan proses pembersihan, menghilangkan kotoran dan minyak terakhir yang berada di dalam liang pori kulit wajah kita.

Youth Perfecting Skin Toner adalah pilihan tepat dengan teksturnya yang ringan dan berair. Penyegar ini mampu menembusi permukaan kulit untuk membersihkan dan menutupi pori-pori, dan menyiapkan kulit dengan lembut untuk rutin kecantikan yang seterusnya.

Langkah ketiga: Youth Age defence moisturizer spf50

Untuk kulit yang awet muda, kuncinya adalah dengan melindungi kulit daripada sinaran uv matahari. Kerana sinaran uv berlebihan pada wajah menggalakkan penuaan dan timbulnya garis-garis halus.

Age Defence Moisturizer SPF 50 bertindak sebagai pelindung daripada sinaran uv dan juga berfungsi sebagai pelembab. Ia juga mampu melindungi menyuburkan dan juga melembapkan wajah disamping meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.

Waaa, senang yakmatkan dengan 3 langkah ni sahaja dapat bantu hilangkan jerawat di kulit muka dan sekaligus mampu melewatkan penuaan pada wajah.

Jadi tiada alasan lagi kata tak sempat tau, 3 langkah mudah je faz kasi tu untuk kesayangan semua.

Benda baik kongsikan tau, tak baik simpan sorang-sorang berdosa eheks...(gurau je jangan marah hehe)


1 comment:

Terima kasih atas komen anda :)