Berat Turun Mendadak Selepas 3 bulan | Faz Zahrin

3 BULAN BERAT HILANG 16KG

[ TESTIMONI SET KURUS BASIC SHAKLEE ]


Assalammualaikum ..seronoknya faz nak berkongsi dengan korang testimoni dan feedback sebenar daripada pengguna dan suami kepada salah seorang pengedar shaklee sendiri. Dan kami lebih suka panggil Shaklee Effect .

Jom baca perkongsian tuan fadly atau lebih mesra dipanggil Abe Li ,bagaimana beliau hilang berat badan sebanyak 16kg dalam masa 3 bulan sahaja dengan Set Kurus Basic Shaklee ,seronokkan ..masyaAllah..

Abe Li sendiri berkongsi tentang perubahan ketara dirinya sendiri selepas consume produk set kurus basic shaklee.

" Berat saya sebelum consume produk shaklee adalah 90kg kemudian saya mula consume Omega Guard dan Lecithin daripada shaklee selama 3 bulan dengan konsisten disamping kawal pengambilan gula dan makanan segera . Tanpa jogging dan pergi ke gym.Alhamdulillah nampak kesannya seawal 3 bulan badan saya rasa lebih ringan dan berat turun 16kg daripada 90kg berat saya sekarang 74kg".

"Alhamdulillah ,sekarang nak duduk tahiyyat akhir dah boleh lipat kaki.Tak jongging dan tak gi gym.Cut sugar dan procees food .Ambil Lecithin dan Omega sebagai supplemen".


PRODUK APA YANG TUAN FADLY CONSUME??

1] OMEGA GUARD : 3 biji sekali sehari

2] LECITHIN : 3 biji siang dan 3 biji malam





SET KURUS BASIC 2021 FAZ ZAHRIN





LECITHIN dan OMEGA GUARD merupakan 2 produk wajib atau asas dan mampu milik membantu dalam pembalaran lemak untuk kuruskan badan,dah ramai yang berjaya turunkan berat badan dengan hanya mengambil dua produk ni sahaja.

Meh faz share apa fungsi Lecithin dan Omega Guard ni okey.


Lecithin(Bakar Lemak)
-Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak-lemak.Lecitin dinamakan "pengemulsi semulajadi" kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak, dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.


OMEGA GUARD(Bakar Lemak
-Omega 3 dalam OMEGA GUARD meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama. Membakar lemak jahat dan menurunkan paras kolestrol di samping meningkatkan memori dan perkembangan otak yang sihat.




TESTIMONI SET KURUS BASIC SHAKLEE 2021 FAZ ZAHRIN




Continue Reading

13 PILIHAN SET KURUS MENGIKUT BUDGET DAN KEPERLUAN 2020


  Set kurus adalah salah satu ''KILLER SET"  dalam rangkaian produk SHAKLEE. Faz tahu mesti ramai yang masih samar2 or taktau nak ambil set yang mana satu, faz nak share pilihan yang ada untuk supplement kurus bergantung pada keperluan. Sila baca penerangan faz kat bawah sampai habis yer. Sangat penting untuk mengetahui set mana yang perlu diambil kerana setiap orang berbeza tahap kesihatan.


3 LANGKAH UNTUK KURUS 

  • Langkah 1: Bakar atau pecahkan lemak

Lecithin : Membantu memecahkan lemak kepada ketulan kecil. Lecithin jugak membantu menghalang pembentukan lemak baru dari makanan yang kita makan jika digabungkan dengan Alfalfa Complex. 1 botol Lecithin mengandungi 180 capsule tahan 1 hingga 6 bulan. Harga runcit RM 55.00

Omegaguard : Membantu membakar lemak lama dalam tubuh seperti yang berada di bawah kulit, dalam salur darah, lemak yang menyelaputi organ. Selain daripada itu, Omegaguard membantu mengawal selera makan dengan menghasilkan hormon leptin. Hormon leptin berfungsi untuk menyekat selera makan dan membakar lemak untuk tenaga.

Omega 3 yang terkandung dalam Omegaguard terbukti menaikkan metabolisma dan membakar 40% lebih banyak lemak apabila bersenam.

Ia juga bagus untuk ibu menyusu kerana Omegaguard ialah minyak ikan yang baik untuk perkembangan otak bayi. 1 botol Omegaguard mengandungi 120 capsules tahan 1 hingga 3 bulan. Harga runcit Omegaguard RM136.25

  • Langkah 2: Buang, detox atau singkirkan lemak
Herb-Lax : Kombinasi dari tumbuhan herba yang terkenal secara tradisional membantu masalah tidak hadam dan pergerakan usus yang tidak sihat. Diperlukan untuk detox iaitu untuk membersihkan usus dimana segala toksin , lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, baru la badan kita dapat menyerap nutrien pada tahan optimum. 1 botol Herb-Lax mengandungi 120 tablet tahan 1 hingga 4 bulan. Harga runcit Herb-Lax RM57.50

Alfalfa Complex : Bertindak sebagai fiber yang membawa keluar lemak-lemak yang sudah dipecahkan oleh Lecithin dan Omegaguard. Alfalfa Complex sesuai diambil oleh ibu menyusu kerana ia bertindak sebagai milk booster. Juga bagus untuk wanita mahupun lelaki dengan 1001 manfaat kesihatan. 1 botol Alfalfa Complex dengan 330 tablet tahan 1 hingga 11 bulan, harga runcit RM57.50. Manakala 1 botol Alfalfa Complex dengan 700 tablet, harga runcit RM102.50.

  • Langkah 3  Bina otot, elak menggeleber, diet sihat, bertenaga dan elak lapar
Cinch Shake Mix : Ada 3 pilihan perisa iaitu coklat, vanilla dan cafē latte. Cinch shake mix merupakan protein soya, membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Ia juga membantu meningkatkan metabolisma badan serta mengandungi Leucine untuk membantu mengekalkan otot semasa proses penurunan berat badan. Leucine ni penting supaya badan yang kehilangan berat dan lemak tidak menggeleber.

Cinch shake mix adalah meal replacement untuk memotong kalori yang biasa diambil sehari hari. 1 canister Cinch Shake, harga runcit RM181.25

ESP : Sumber protein yang mempunyai indeks Glisemik yang rendah. Ia membantu dalam proses menurunkan berat badan dan mengawal selera makan selain memberikan tenaga secara berpanjangan. Sesuai untuk ibu menyusu kerana ESP berfungsi meningkatkan kualiti susu. 1 canister ESP , 850 gram berharga RM161.25 di pasaran.

Dah tahu 6 vitamin yang penting untuk kuruskan badan, kita beralih kepada set set yang ada .


13 SET KURUS SHAKLEE 2020

Berikut adalah pilihan set kurus yang anda boleh pilih berdasarkan keperluan dan budget. Anda boleh hubungi faz untuk bantuan dan harga istimewa di 0189854549.



1- SET KURUS BASIC 2020 FAZ ZAHRIN

Set paling asas dan paling murah yang boleh diamalkan
Alfalfa Complex 330 tablet Harga Runcit RM57.50
Lecithin 180 capsule Harga Runcit RM55.00
Jumlah RM112.50




2- SET KURUS BASIC 2 2020 FAZ ZAHRIN

Bagi mereka yang ada masalah sembelit dan jarang buang air besar
Herb-Lax Harga Runcit RM57.50
Lecithin Harga Runcit RM55.00
Jumlah RM112.50


             

3-SET KURUS BASIC IBU MENYUSU 2020 FAZ ZAHRIN

                       Bagi mereka yang ingin cepat turun berat dengan bajet tidak melebihi RM200
Set asas paling sesuai untuk ibu menyusu
Alfalfa Complex 330 tablet Harga Runcit RM57.50
Omegaguard Harga Runcit RM136.25
Jumlah RM193.75




4-SET KURUS LAWAS 2020 FAZ ZAHRIN 

Bagi mereka yang ada masalah sembelit dan jarang buang air besar
Herb-Lax Harga Runcit RM57.50
Lecithin Harga Runcit RM55.00
Jumlah RM112.50




5-SET DIET KALORI IBU MENYUSU 2020 FAZ ZAHRIN


ESP membantu diet kalori selain manfaat halang lemak baru.
Bagus untuk ibu menyusu.
ESP Harga Runcit RM161.25
Alfalfa Complex Harga Runcit RM57.50
Lecithin Harga Runcit RM55.00
Jumlah RM273.75




6-SET MEMBAKAR LEMAK IBU MENYUSU 2020 FAZ ZAHRIN


Membakar lemak kuasa dua. Bagus untuk ibu menyusu.
Alfalfa Complex 330 tablet Harga Runcit RM57.50
Lecithin Harga Runcit RM55.00
Omega guard Harga Runcit RM136.25
Jumlah RM248.75




7-SET LENGKAP ASAS MASALAH PELAWASAN 2020 FAZ ZAHRIN


Set lengkap asas sesuai untuk masalah pelawasan.
ESP Harga Runcit RM161.25
Herb-Lax Harga Runcit RM57.50
Lecithin Harga Runcit RM55.00
Jumlah RM273.75





8-SET CANTIK BASIC 2020 FAZ ZAHRIN 


Set kurus yang mempunyai bonus kecantikan kulit.
Sesuai untuk ibu menyusu.
ESP Harga Runcit RM161.25
Vitamin C plus  Harga Runcit : RM98
Jumlah RM259.25




9-SET KURUS CANTIK LENGKAP 2020 FAZ ZAHRIN







10-SET KURUS CANTIK CINCH SHAKE 2020 FAZ ZAHRIN


Cinch Shake sebagai meal replacement. Sesuai untuk mereka yang suka skip makan.
Cinch Shake Mix Harga Runcit RM181.25
Alfalfa Complex 330 tablet Harga Runcit RM57.50
Lecithin Harga Runcit RM55.00
Jumlah RM293.75




11-SET KURUS LENGKAP CINCH SHAKE 2020 FAZ ZAHRIN


Set kurus yang mempunyai kuasa berganda dalam menurunkan berat
 disamping manfaat kecantikan dan mengatasi masalah sembelit.
Cinch Shake Mix Harga Runcit RM181.25
Herb-Lax Harga Runcit RM57.50Lecithin Harga Runcit RM55.00
Omegaguard Harga Runcit RM136.25
Jumlah RM430.00





12-SET MEMBAKAR LEMAK 2020 FAZ ZAHRIN


Membakar lemak kuasa dua. Sesuai untuk anda yang mempunyai masalah sembelit.
Herb-Lax Harga Runcit RM57.50
Lecithin Harga Runcit RM55.00
Omega guard Harga Runcit RM136.25
Jumlah RM248.75





13-SET KURUS AWET MUDA PREMIUM 2020 FAZ ZAHRIN

 
Set All-In-One
Kandungan dalam vivix ada Resveratrol yang memberi kesan dalam pengurangan LEMAK dalam badan. Resveratrol membantu dalam mengurang pengumpulan dan menjadi penghalang kepada sintesis lemak seterusnya meningkatkan pengoksidaan asid lemak kerana Resveratrol membantu meningkatkan pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badan.Oleh itu, ianya membantu dalam pembakaran lemak.Dan untuk pengetahuan anda, Resveratrol membantu memberi rasa KENYANG yang sekaligus dapat mengurangkan keghairahan anda untuk makan.






CEPAT WHATSAPP/SMS SEKARANG UNTUK MENDAPAT HARGA TERENDAH!!
SMS/WHATSAPP 0189854549 (Faz Zahrin)















Continue Reading

Sijil HALAL Shaklee 2020

Since dah masuk tahun baru, Sijil HALAL Shaklee pun dah keluar yang baru.

Shaklee sangat komited dengan kualiti dan kehalalan produknya :)

 


Sijil HALAL Shaklee 2020
Klik gambar untuk paparan yang lebih jelas.


 

Senarai Produk HALAL Shaklee 2020
klik untuk paparan yang lebih jelas.




Islamic Services of America (ISA) tersenarai sebagai salah satu Badan Islam yang diiktiraf oleh JAKIM. Boleh klik direct link di sini: Senarai Badan Islam yang Diiktiraf JAKIM dan di sini: Halal Accreditation (ISA)


Jadi,kita tak perlu  was-was lagi dengan produk Shaklee di Malaysia. Memang diyakini HALAL. SELAMAT,YAKIN dan HALAL.








Continue Reading